Bokföring

Företagskort med automatisk bokföring

Total överblick över företagets kvitton, samlade på ett enda ställe. Lifestyle Access företagskort förenklar kvittohanteringen.
Total överblick över företagets kvitton, samlade på ett enda ställe. Lifestyle Access företagskort förenklar kvittohanteringen.

Med Lifestyle Access Företagskort får du en bekvämare, tryggare och behagligare vardag. Varje inköp och kvitto blir en sömlös del av företagets bokföringssystem, vilket innebär att du slipper bekymra dig över administrationen. Du kan nu ha full koll på alla transaktioner – varje gång, varje dag.

Den smidiga lösningen är skräddarsydd för att underlätta för alla medarbetare i företaget. Genom att skaffa Lifestyle Access företagskort blir hanteringen av ekonomiska transaktioner enklare och mer effektiv. Du behöver inte längre ägna onödig tid åt att samla in och rapportera kvitton, eftersom allt skickas direkt in i företagets bokföringssystem.

Att välja Lifestyle Access Företagskort är ett steg mot ett mer organiserat och stressfritt företagsliv. Med detta kort får du inte bara tillgång till en praktisk ekonomisk lösning, utan också en partner som förstår företagets behov och strävar efter att göra vardagen smidigare och mer njutbar för alla inblandade.

Uppgradera till Nästa nivå av företagskort. Med Lifestyle Access Företagskort blir hanteringen av företagets ekonomi inte bara enklare utan också behagligare. Ge dig själv och dina medarbetare den trygghet och frihet som kommer med att ha full koll på företagets ekonomi varje dag.

Köp. Fota. Klart!

 

Så fort du gjort ett köp med ditt kort så får du en notis i din telefon. Notisen tar dig till den aktuella transaktionen och du kan direkt ta en bild på kvittot. Det går även bra att ladda upp en PDF. Här väljer du kategori och annan tillhörande information. Alla utgifter och kvitton samlas sedan på ett och samma ställe så att admin får en klar översikt.

Med Mynts App blir kvittohantering en enkel och snabb process. Glöm allt du tidigare förknippat med besvärlig administration. Nu räcker det med att göra ett köp och sedan fota kvittot i Mynts App – och vips, är det bokfört och klart.
Det behöver inte vara svårare eller mer tidskrävande än så!

Så nästa gång du gör ett köp, kom ihåg: köp, fota, klart!  Enklare än så blir det inte att hålla koll på dina kvitton och din ekonomi. Dina inköp bokförs i samma sekund som du fotar kvittot.

 

 

Lifestyle Access©

januari 3, 2024