Vi förenklar vardagen för våra kunder

Om oss

Lifestyle Capital grundades 2017 och är verksamma inom liv- och pensionsrådgivning. Som finansiell rådgivare hjälper vi företag att fatta välgrundade beslut som rör pensioner, försäkringar och placeringar i syfte att uppnå en tryggare framtid. Lifestyle Access är en tjänst som tillhandahålls av Lifestyle Capital.

Lifestyle Capital Sverige AB har tillstånd att bedriva försäkringsförmedling och står under tillsyn av Finansinspektionen. Verksamheten regleras bl.a. av lagen (2018:1219) om försäkringsdistribution, lagen (2017:630) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism, samt Finansinspektionens föreskrifter (FFFS 2018:10) om försäkringsdistribution och Finansinspektionens föreskrifter (2017:11) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism.

Lifestyle Capital tillhör en av Sveriges ledande förmedlarorganisationer tydliga, med 400 medarbetare på 60 orter, 40 000 företagskunder och 247 000 försäkrade individer.

Genom att tänka bortom den traditionella bank- och försäkrings världen skapar vi förutsättningar och förmåner som hjälper och förenklar vardagen för våra kunder.

Med engagemang och passion för att leverera de bästa tjänsterna till kunderna är vi stolta över att ha blivit utsedda till branschvinnare i Trust Magazine och Largest Companies 2022.

Vår vision

Att erbjuda våra kunder de främsta villkoren och produkterna inom ovan områden är för oss en självklarhet. Genom vår tjänst, LIFESTYLE Access® får du som kund tillgång till ett stort antal företagsanpassade samt kvalificerade tjänster och förmåner. Allt för att göra ditt företagande enklare och effektivare.

I vårt samarbete med mynt får du som kund tillgång till en modern plattform, byggd med modern mjukvara, kopplad till både bank och bokföring. Det blir enklare för företag att få ordning på sina utlägg, själva administrera sina företagskort, ha kontroll i realtid. Företagen bygger framtiden, och vi och mynt bygger den bästa möjliga finansiella plattformen för att hjälpa företagen på den resan.

Tillsammans kan vi bidra med värde till ännu fler företagare och organisationer.

#image_title

Mynt är ett svenskt fintechbolag som erbjuder smarta företagskort integrerade med bokföringen. Lösningen ersätter helt privata utlägg, då varje anställd får ett eget företagskort med individuell köpgräns. När köp görs skickas kvittona rätt in i bokföringen.