Hållbarhet

Flow4future lanserar spännande partnerskap med Lifestyle Access Corporate Card® för att förstärka hälsa och hållbarhet hos företagen

Detta partnerskap markerar en spännande förening av två innovativa krafter som strävar efter att förbättra arbetslivet och företagskulturen.
Detta partnerskap markerar en spännande förening av två innovativa krafter som strävar efter att förbättra arbetslivet och företagskulturen.

Flow4Future är en samlingsplats för några av de allra bästa aktörerna inom hälsa, välbefinnande och utveckling. Alla med det gemensamma syftet att skapa långsiktig hållbarhet. dom har knutit till sig, som dom anser, de bästa personerna med lång erfarenhet och kunskap inom deras olika områden.

Här kan du i första hand boka utbildningar, kurser och behandlingar. De väljer med stor omsorg ut sina samarbetspartners och säkerställer att de delar deras synsätt och lever upp till deras värderingar.

Genom det nya samarbetet med Lifestyle Access Corporate Card®, det första och enda företagskortet med fokus på hälsa och hållbarhet kommer Flow4future att kunna utvidga sitt erbjudande och erbjuda sina kunder ett mervärde. Att kombinera Flow4futures expertis inom företagsvälbefinnande med Lifestyle Access Corporate Cards® omfattande förmåner, kommer företag att kunna skapa en ännu mer givande arbetsmiljö för sina anställda.

”Vi är glada över att inleda detta samarbete med Lifestyle Access Corporate Card®”, säger Johan Dahlgren medgrundare av Flow4future. ”Genom att förena våra styrkor kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande lösning för att främja välbefinnande och effektivitet på arbetsplatsen. Vi ser fram emot att skapa positiva förändringar och förbättra arbetslivet för företagen och dess medarbetare.”

Det nya samarbetet mellan Flow4future och Lifestyle Access Corporate Card förväntas inte bara förbättra arbetsmiljön för anställda utan också stärka företagens konkurrenskraft och attraktionskraft som arbetsgivare. Med en ökad tonvikt på välbefinnande och en förbättrad arbetslivsbalans förväntas organisationer kunna locka till sig och behålla talangfulla medarbetare samt främja en miljö där innovation och framgång blomstrar.

Läs mer om Flow4future här!

Lifestyle Access©

april 26, 2024